CrossFit Ilves

Home / Blog / CrossFit Ilves

Ilves Gym on nyt CrossFit Ilves.

CrossFit® antaa toiminnallemme nimen. Salin toiminta pysyy ennallaan valmennuksen ja ohjelmoinnin osalta.

CrossFit® on muuttanut ihmisten käsitystä siitä mitä on hyvä ja monipuolinen fyysinen kunto. Tavoitteena on kehittää tasaisesti kaikkia ihmisen fyysisiä ominaisuuksia. Harjoituksissa käytettävät liikkeet ovat luonnollisia ja turvallisia. Toiminnallinen harjoittelu ei ole yksittäisen lihaksen treenaamista vaan luonnollisten liikkeiden ja liikeratojen harjoittamista.

Treenit ovat lyhyitä, intensiivisiä ja niissä yhdistellään esimerkiksi kehonpainoliikkeitä, painonnostotangolla tehtäviä liikkeitä, juoksua, soutua ja kahvakuulaliikkeitä. Harjoitukset vaihtuvat päivittäin ja kehitys on mitattavissa. Se tekee CrossFit® harjoittelusta mielekästä ja motivoivaa. Kaikki harjoitteet ovat muokattavissa, joten aloittamisen kynnys on matala kunnosta tai iästä  riippumatta. Harjoittelutunti toteutetaan pienryhmässä, se on aina suunniteltu ja valmentajan ohjaama.

CrossFit Ilveksen valmentajien erityisosaaminen ja pitkä historia liikkumisen ammattilaisena mahdollistavat toimivan valmennuksen ja harjoitteiden suunnittelun.

 

photos: Janne Kanervisto