Henkilökohtainen Valmennus IlvesGymillä

Home / Blog / Henkilökohtainen Valmennus IlvesGymillä

IlvesGym ja Personal Training, yhdistelmä vertaansa vailla

 Tarjoamme Hämeenlinnassa ennenäkemättömät puitteet ja mahdollisuudet monipuoliseen valmennukseen ja itsensä kehittämiseen. IlvesGymin laajat aukioloajat ja hulppeat tilat mahdollistavat PT-palveluiden tarjonnan jokaisen asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Halusitpa muuttaa elämäsi suuntaa, kehittyä fyysisesti tai päästä lajissasi huipulle. Me vastaamme tarpeisiisi.

Mikä ihmeen PT?

Personal Trainer on liikunnan moniosaaja, joka on opiskellut vuosia eri liikunta-alan koulutuksia. Perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen. Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehtyjen ammattitaitoisten ja motivoivien harjoitusohjelmien avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Miksi PT aloittelijalle?

  • henkilökohtainen valmentaja ottaa huomioon juuri sinun toiveesi ja räätälöi liikunnan, levon ja ravinnon kokonaisuuden juuri sinulle sopivaksi
  • pääset alusta saakka treenaamaan turvallisesti oikeilla tekniikoilla, harjoitus määrillä ja –vastuksilla
  • aloittaessa elämäntapamuutosta henkinen kamppailu on usein kovaa taistelua ja siinä Personal Trainer on apuna: potkii ylös sohvalta, tsemppaa ja haastaa sopivasti, jotta tavoitteet olisi saavutettavissa.

Miksi PT aktiiviliikkujalle?

  • vain murto-osa aktiiviliikkujista kehittyy itsenäisesti treenaamalla, vaikka viikoittaiset harjoitusmäärät olisivat suuriakin.
  • valmentaja voi päivittää liike- ja harjoittelupankkiasi, jotta pienetkin muutokset parempaan ovat mahdollisia
  • pitkään saman tyylisenä jatkuessaan elimistö tottuu ärsykkeisiin eikä enää kehity. Personal Trainerilta saat uusia näkökulmia, vinkkejä sekä uusinta tietoa harjoittelusta.
  • haluatko tutustua uusiin lajeihin mutta et halua itseksesi niitä kokeilla? Kokeneet valmentajat ovat kouluttaneet itsensä monien eri lajien osaajiksi, joten kynnys uuden lajin kokeiluun madaltuu, kun valmentaja on mukana
  • ravitsemuksen, levon ja liikunnan yhtälö ei ole aina helppo aktiiviliikkujallekaan. Usein liikuntamäärät ovat huiman suuria verrattuna kahteen muuhun. Kriittisesti tarkasteltuamme voimme huomata aikataulutuksessa ja treenimuodoissa sekä rytmityksessä useita pieniä muutoksia, joiden avulla saat maksimaalisen hyödyn käyttämästäsi liikunta-ajasta!

IlvesGymin Personal Trainerit

Ott Raska on 39-vuotias Personal Trainer, jonka vahvuus on monipuolinen urheilutausta. Tutustu tarkemmin Ottiin hänen kotisivuillaan www.raskaspt.fi

Ott

Sami Tomann on 42-vuotias Personal Trainer jonka monipuolisissa treeneissä ei pääse pitkästymään. Tutustu tarkemmin Samiin hänen kotisivuillaan www.st-liikuntapalvelut.fi

Sami

Personal Trainer hinnasto:

Yksilöhinnat:

59€/ 1h

570€/ 10h

1100€/ 20h

80€/ 1h kahdelle hengelle

Kysy ryhmähintoja, meillä on Hämeenlinnan monipuolisin lajivalikoima

Ota yhteyttä:

info@ilvesgym.com