Isot kiitokset

Home / Blog / Isot kiitokset

Ilves Gymin avajaisia vietettiin reilu viikko sitten ja nyt on jo kokonainen treeniviikko takana. Paljon olemme tehneet hommia tähän pisteeseen päästäksemme. Pysähdymmekin hetkeksi iloitsemaan siitä, mitä olemme saaneet aikaiseksi ja kiitämme kaikkia mukana olleita yhteistyökumppaneita sekä asiakkaita.

 

Projekti alkoi muutama kuukausi sitten, kun löysimme kaupungin pohjoispuolelta hyvän tilan ja se piti muuttaa salitoimintaan sopivaksi. Paljon teimme omin voimin, mutta paljon tarvitsimme myös eri alojen ammattilaisten apua. Aikataulu oli todella tiukka, koska asetimme tavoitteeksi avata ovet toukokuussa. Projektin teemaksi muodostui paikallisuus. Samoihin aikoihin lähdimme miettimään myös nimeä uudelle salille. Kaikkien yhteinen ajatus oli, että nimi olisi lyhyt mutta vahva ja kuvaisi Hämettä. Näin päädyimme Kanta-Hämeen vaakunassa komeilevaan ilvekseen.

 

Hyvät tekijät löytyivät verkoston kautta. Matkalla oli hetkiä, jolloin paineensietokykymme oli koetuksella. Asiat kuitenkin järjestyivät. Paikalliset yrittäjät ovat kyllä uskomattomia, puhelimiin vastattiin aina, oli sitten arki- tai sunnuntai-ilta. Tarvittaessa tultiin myös paikan päälle neuvomaan tai tekemään tarvittava työ, jotta seuraava vaihe voisi alkaa. Salimme ovet aukesivat 23.5.

 

Iso kiitos kaikille teille, jotka mahdollistitte tämän! Planko Oy, Rakennus Sarin Oy, Hämeen LVI-laitehuolto Oy, Kuljetus Ruini Oy, Laattapiste Oy, HML Yleiset rakennustyöt Oy, Cramo Oy, Hauhon Puutyöpalvelu Oy, Metalli ja Puu Kukkasniemi, Hämeenlinnan Rakennusvalvonta, Video Hasari, Tomi Vesaharju.

 

Olemme oppineet paljon uutta matkan varrella. Arvostamme paikallisia yrittäjiä entistä enemmän. Haluamme olla osana koko ajan muuttuvaa Hämeenlinnan kaupunkikuvaa.

Reipas meno Ilves Gymillä jatkuu. Alla oleva video tehtiin kuvaamaan salin touhuja ja meininkiä.

Tervetuloa mukaan treenaamaan, toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille kunnon lähtötasosta riippumatta.

 

Video: VideoHasari