Jyrki, Heavy Events ja Treenileirit

Home / Blog / Jyrki, Heavy Events ja Treenileirit

jyrki

Jyrki Rantanen, Heavy Events

Olen Jyrki ja saatat törmätä minuun hassuina aikoina tekemässä hassuja liikkeitä myös Ilves Gymillä, jonka kanssa toimin yhteistyössä. Salilla onkin yhdet maamme parhaista mahdollisuuksista myös erikoisimpien toiminnallisten lajien harjoitteluun. Salilta löytyy mahdollisuudet niin vahvin mies/nainen – lajien monipuoliseen harjoitteluun, otevoimailuun kuin myös Highland Games-lajeihin ja tarvittaessa salille nousee vaikkapa tankotanssitangotkin. Välineiden lisäksi tarjolla on myös valmennusta, treenileirejä ja ehkäpä kilpailujakin.

Oma historiikkini voimailun saralla on liki 30-vuotinen ja siihen on mahtunut myös kilpaurheilua vuodesta 1993 alkaen ja ainakin vielä viime vuonna se ura myös jatkui ikämiesten Highland Games SM-voiton merkeissä ja matkan varrella SM-mitaleita on myös vahvin lajeista (+1 MM-mitali) ja otevoimailusta ja kilpailukokemusta on kerääntynyt kymmenistä kilpailuista useammassa eri maassa.

Omia mitaleja kirkkaammin olen suoriutunut valmennuspuolella ja cv:ssa löytyy valmennustaustaa muutaman maailman- ja Suomen mestarin taustalta. Vahvin osaamiseni on eritoten lajien teknisessä suorittamisessa ja erikoisharjoitteissa.

Kilpaurheilun lisäksi tykkään myös kannustaa kaikkia muitakin toiminnallisen voimailun pariin jo ihan arkivoiman lisäämiseksi ja viimeisimpänä aluevaltauksena olen mukana myös 7-8-vuotiaiden jääkiekkojunnujen “voimaharjoittelussa”.

 

Mainita pitää myös vahva sitoutuminen antidopingtoimintaan, josta parhaiten kertoo se, että olen ensimmäisenä maailmassa vienyt vahvin lajit wada-tasoisen antidopingohjelman piiriiin ja toimin puheenjohtajana Suomen Voimalajiliitossa, jossa voi harrastaa eri voimalajeja adt-toimintaan sitoutuneena. Viimeisimpänä lajina liittoon lisättiin mukaan myös kehonvoimaa vaativa tankotanssi.

Treenileirit

Heinäkuussa Ilves Gymillä on tarjolla 3 treenileiriä, jotka liittyvät Voimalajiliiton lajeihin, mutta niihin voi osallistua lajiharjoitteluun ja tekniikoihin tutustuakseen, vaikkei kilpaurheilu kiinnostaisikaan:

 

KE 6.7. klo 17.00 alkaen vahvin mies lajit

LA 9.7. klo 15.00 alkaen Timanttityttö™

SU 10.7. klo 13.00 alkaen vahvin nainen lajit

 

Tällä kertaa leirit on jaoteltu miehille ja naisille erikseen, jotta kynnys osallistumiseen olisi mahdollisimman matala. Lajit käydään tekniikoiden osalta opettavaisesti läpi ja painot säädetään jokaisen osallistujan omaan suorituskykyyn sopivaksi eli jokainen voi olla se oman elämänsä vahvin mies tai nainen.

Leirin hinta on 30€/hlö sis.alv. ja se maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Ilmoittautumiset ennakkoon osoitteeseen info(@)heavyevents.fi. Paikkoja rajoitetusti.

Eli tervetuloa voimailun kiehtovaan maailmaan ja jos sinulla on kysyttävää lajeista, leireistä, välineistä, kilpailuista jne, niin tule rohkeasti juttusille salilla.

 

Lisätietoa toiminnasta osoitteissa: www.heavyevents.fi ja www.suomenvoimalajiliitto.fi.